De snel groeiende ready-to-eat franchise formule Kippie zoekt een senior marketing manager!

Ben jij de expert op gebied van marketing die ons gaat adviseren, hoe wij the next step op het gebied van marketing kunnen zetten? Zie jij een uitdaging in het ‘from scratch’ opbouwen van een marketingplan en pak jij het initiatief om een top team om je heen te bouwen dat de marketingstrategie van Kippie op een hoger niveau gaat tillen? Neem jij het voortouw, kom je met nieuwe creatieve verfrissende ideeën die je gelijk mag gaan uitvoeren? Dan zoeken wij jou!

Marktonderzoek
Strategiebepaling
Omni-channel
marketing inzet
marketingmanager-krs
website0kippie-vacature
marketing-vacature-kippie


Unieke kans

Vanuit ons hagelnieuwe duurzame hoofdkantoor in Waddinxveen, doen wij alles om onze franchise nemers te helpen, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen winkel en eigen klanten. Zo verzorgen wij ook op landelijke en lokaal niveau de offline en online marketing voor onze franchise nemers. Op dit moment zijn we op zoek naar een ervaren marketing professional die ons kan helpen om te volgende hogere stap te bereiken. De basis staat, maar we willen naar een hoger niveau. Jij krijgt van ons de unieke kans om, vanuit je kennis en ervaring, een geheel eigen marketingstrategie te bedenken. Jij bent de expert, dus jij mag ons vertellen wat we moeten doen om nog beter te worden. We verwachten van je dat je in staat bent om een goed (financieel) onderbouwt plan op te stellen, die je vervolgens zelfstandig gaat uitvoeren. Heb je daarbij een extra collega nodig? Of heb je budget nodig voor een online campagne? Wil je een extern bureau inzetten voor een radiocampagne of een andere specifieke reclame actie? Het is aan jou!

Concreet
Je krijgt de vrijheid om alle facetten van marketing en communicatie in de breedte op te pakken. Je bent verantwoordelijk over alle marketing activiteiten die vanuit het hoofdkantoor en de franchise concepten naar buiten komen. Denk daarbij aan online marketing, PR, events, content en experience marketing. Vanuit de omnichannel doelstelling, zorg je ervoor dat online en offline marketing naadloos op elkaar aansluit. Daarnaast positioneer je het bedrijf zo dat het klaar is voor toekomstige groei. Beslissingen neem je op basis van je ervaring, maar ook op basis van harde data die je verkrijgt door bijvoorbeeld marktonderzoek. Je werkt bij de uitvoering van je plan nauw samen met externe specialistische bureaus, bijvoorbeeld voor conversiemarketing (SEO|SEA). Om je plannen succesvol uit te kunnen voeren, snap je als geen ander dat stakeholder management en samenwerking met andere afdelingen van cruciaal is. Je bent een volwaardige sparringpartner voor de directie van Kippie.

Wie ben jij?
Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie waarbij je eindverantwoordelijk was voor het marketing beleid. Bij voorkeur in een strategische B2C rol in de FMCG waarbij je samen hebt gewerkt met franchise nemers. Je pakt graag de lead, verantwoordelijkheid en zorgt dat projecten op tijd en op met een hoog kwaliteitsniveau worden afgerond. Je hebt het lef, enthousiasme en ondernemende actiegerichte houding om ons sterke merk, landelijke campagnes en creatieve communicatie uitingen naar je toe te trekken. Je hebt een flinke rugzak aan ervaring op gebied van offline en online marketing waarbij de omnichannel doelstelling altijd meegenomen werd.

Het Kippie team
Je komt te werken in een prachtig nieuw en fris duurzaam kantoorpand. Binnen het bedrijf van zo’n 24 collega’s heerst een open, eerlijke en transparante sfeer. Je werkzaamheden zijn niet strak omkadert en als professional kan jij doen waar je echt goed in bent, namelijk het uitoefenen van je vak. Heb je een nieuw idee dat een goede bijdrage is voor Kippie? Dan mag je het idee zelf uitvoeren. Jij bent immers de expert! Maak je een fout? Geen probleem, als je er maar kritisch naar kijkt en het daarna structureel oplost. Zo worden we samen telkens een stukje beter!

En verder?
Naast dat je als senior marketing manager echt je expertise gaat inzetten en de vrijheid krijgt om lekker je werk uit te voeren, bieden we nog een aantal andere zaken. Je krijgt 25 vakantie dagen en je bouwt een goed pensioen op. Je krijgt bovendien maximale reiskostenvergoeding voor je gereden kilometers. Ontwikkelen van je vaardigheden juichen we toe, dus als je een training of opleiding wil volgen, dan is dat geen probleem. Elke dag lunchen we samen en op donderdag mag iedereen onbeperkt onze Kippie producten proeven. Op vrijdag sluiten we de week samen af met een gezellige borrel in onze mooie kantine die uitkijkt over weilanden en indrukwekkende kassencomplexen. Breng je ons veel ervaring die goed aansluit? Dan zijn we bereid om een bovengemiddeld salaris te betalen.

 

 

Kom bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

Wij zijn een snel groeiend franchisebedrijf met inmiddels meer dan 58 vestigingen door heel het land. Toch voelt de organisatie klein. Er zijn korte lijntjes, een echt familiebedrijf.

1

Snelgroeiende organisatie

Je werkt in een klein, gezellig team met veel ruimte voor eigen ideeën.

2

Fijne werkomgeving

Je werkt in een informele werkomgeving in een relatief klein team met erg veel moderne faciliteiten.

3

Reiskostenvergoeding

Wij bieden maximale reiskostenvergoeding.

4

Vers gegrilde lunch

Wekelijks eten wij met z'n alle een vers gegrilde lunch in onze kantine of op het gezellige dakterras.

5

Gloednieuw kantoor

Ons kantoor is twee jaar geleden nieuw gebouwd en dus erg modern. Je werkt op een fijne, vaste werkplek.

6

Goed salaris

Bij ons verdien je een marktconform salaris.

Even voorstellen.

Wie zijn jouw collega's?

KRS is een typisch familie bedrijf. Het team is klein, ambitieus en de lijntjes zijn kort. Uiteindelijk spreek je collega's van alle afdelingen dagelijks. Mees stelt zich alvast aan je voor.

mees-hoogendoorn
Mees Hoogendoorn

"Een tijd terug werkte ik als bijbaan in een Kippie-winkel. Toen ik mijn studie had afgerond ben ik aan de slag gegaan als developer bij KRS. De website kippie.nl heb ik ontwikkeld!"

Wij groeien! Kom jij ons ondersteunen?

KRS bestaat uit twee franchiseformules: Kippie en Vissie. In totaal zijn er 58 winkels en een webshop. In Waddinxveen vind je ons distributiecentrum en ons hoofdkantoor. De organisatie groeit snel. Sluit jij je aan bij ons jonge en ambitieuze team?

krijgsman-retail-services-kantoor

  

We beantwoorden al jouw vragen:

Waar is het hoofdkantoor van KRS gevestigd?

Sinds 1,5 jaar is ons kantoor en DC verhuisd naar Waddinxveen. Het pand is in 2020 volledig nieuw en duurzaam gebouwd. Je vindt ons direct langs de A12. Erg centraal gelegen.

Het adres is: Piet Stuurmanweg 5, 2742 JX Waddinxveen.

Welke opleiding en/of werkervaring heb ik nodig voor deze functie?

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau. Een specifieke diploma of studierichting is geen vereiste.

Wel is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst, en minimaal 4 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare strategische functie.

Uit hoe veel uur bestaat deze functie?

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Iedere dag heb je in totaal een uur pauze waarin je gezellig luncht en koffie drinkt met collega's!

Terug naar boven