De snel groeiende ready-to-eat franchise formule Kippie zoekt een Lead Frontend Developer!

Ben jij de expert op gebied van (PWA) webshop frontend development en help jij ons om ons bestaande platform naar een hoger niveau te tillen? Pak jij de lead in het bedenken van een strategie en architectuur dat ons platform kan laten meegroeien met onze groei? Zie jij het als een uitdaging om zelfstandig de verantwoordelijkheid te krijgen over de frontend van de Kippie webshop? En ben je in staat om een dreamteam te vormen dat je daarbij gaat helpen? Dan zoeken wij jou!

Progressive
Web App (PWA)
Innovatieve
oplossingen
Lead
frontend
Elegant and Minimal Phone Notification Reminder Quote Instagram Post
krs-franchise-bedrijf-diensten
krs-franchisebedrijf-webshop


De uitdaging
Je krijgt van ons de vrijheid om je expertise los te laten op onze technische uitdagingen die onze PWA webshop met zich meebrengt. Onze webshop draait nu ongeveer een jaar en staat nog aan het begin van zijn mogelijkheden. Jij mag een heldere visie en bijbehorende architectuur ontwikkelen die het bestaande platform stapsgewijs naar een hoger niveau brengt. Daarbij heb je als doel om onze franchisenemers te voorzien van goedwerkende gestroomlijnde interfaces waar ze dagelijks bestellingen op binnen krijgen. Daarnaast zorg je ervoor dat onze interne processen en API koppelingen binnen onze e-commerce omgeving naadloos werken. Om daar te komen moet er nog het een en ander verbetert worden op het gebied van integraties met andere systemen, vindbaarheid, interfaces en koppelingen met kassa systemen. Er is een flinke wensenlijst aanwezig, die je verwerkt in een backlog. Samen met je team verwerk je deze tot sprints. Twee wekelijks presenteer je de voortgang van de lopende projecten en bespreek je de uitdagingen voor de volgende sprint. Zelf vind je het leuk om regelmatig mee te programmeren, waardoor je kunt waarborgen dat de code efficiënt clean en eenduidig is geschreven. Naarmate de werkzaamheden groeien, mag je zelf bepalen welke expertise je aan je team wilt toevoegen.

Waar werken wij mee?
Onze webshop is als een headless progressive web app ontwikkeld tegen de back-end van ons platform. De back-end is geprogrammeerd in PHP waarbij we Symfony als framework en Shopware 6 als basis van de webshop gebruiken. Verder gebruiken wij Vue.JS, NodeJS, Nuxt en Git. Je krijgt de beschikking over een state of the art laptop, met de beste software die je nodig hebt om je werk optimaal te kunnen uitvoeren. Om de projecten in goede banen te leiden, geven wij de voorkeur aan de agile/scrum manier van werken. Om je kennis van de software en programmeren op peil te houden, bepaal je zelf welke trainingen of opleidingen jij en je team nodig hebben. Op dit moment bestaat het team uit één developer.

Wie ben jij?
Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond richting IT. Je hebt ervaring in het aansturen van een klein team developers. Van nature ben je iemand die de lead neemt, prioriteiten weet te stellen en bezit over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed zelfstandig werken. Ook ben je gewend om op agile te werken en daarbij de scrum methodiek toe te passen. Je hebt veel verstand van frontend, maar je weet ook hoe backend werkt. Ervaring met JS Frameworks (Vue), NodeJS, CSS3 en Git is een must. Ervaring met NuxtJS, Shopware 6 en UX-design is een pré. Als je al wat ervaring hebt met het door ontwikkelen van een e-commerce platform, heb je een streep voor.

Het Kippie team
Je komt te werken in een prachtig nieuw, fris en duurzaam kantoorpand. Binnen het bedrijf van zo’n 24 collega’s heerst een open, eerlijke en transparante sfeer. Je werkzaamheden zijn niet strak omkadert en als professional kan jij doen waar je echt goed in bent; het uitoefenen van je vak. Heb je een nieuw idee dat een goede bijdrage is voor Kippie? Dan mag je het idee zelf uitvoeren. Jij bent immers de expert! Maak je een fout? Geen probleem, als je er maar kritisch naar kijkt en het daarna structureel oplost. Zo worden we samen telkens een stukje beter!

En verder?
Naast dat je als lead frontend developer echt je expertise gaat inzetten en de vrijheid krijgt om lekker je werk uit te voeren, bieden we nog een aantal andere zaken. Je krijgt 25 vakantie dagen en je bouwt een goed pensioen op. Je krijgt bovendien maximale reiskostenvergoeding voor je gereden kilometers. Ontwikkelen van je vaardigheden juichen we toe, dus als je een training of opleiding wil volgen, dan is dat geen probleem. Elke dag lunchen we samen en op donderdag mag iedereen onbeperkt onze Kippie producten proeven. Op vrijdag sluiten we de week samen af met een gezellige borrel in onze mooie kantine die uitkijkt over weilanden en indrukwekkende kassencomplexen. Breng je ons veel ervaring die goed aansluit? Dan zijn we bereid om een bovengemiddeld salaris te betalen.

 

 

Kom bij ons werken.

Wij hebben veel te bieden!

Wij zijn een snel groeiend franchisebedrijf met inmiddels meer dan 58 vestigingen door heel het land. Toch voelt de organisatie klein. Er zijn korte lijntjes, een echt familiebedrijf.

1

Marktconform salaris

Bij ons verdien je een marktconform salaris.

2

24 vakantiedagen

Je hebt 24 vakantiedagen.

3

Fijne werkplek

Een vaste werkplek op kantoor met alle apparatuur die je nodig hebt.

4

Uitdaging

Wij werken aan uitdagende projecten en innovatieve technieken.

5

Nieuwe technologieën

Je hebt de ruimte om te werken met de nieuwste technologieën en om innovatieve oplossingen toe te passen.

6

Gezellig team

Je werkt in een klein, gezellig team met veel ruimte voor eigen ideeën.

Even voorstellen.

Wie zijn jouw collega's?

KRS is een typisch familie bedrijf. Het team is klein, ambitieus en de lijntjes zijn kort. Uiteindelijk spreek je collega's van alle afdelingen dagelijks. Mees stelt zich alvast aan je voor.

mees-hoogendoorn
Mees Hoogendoorn

"Een tijd terug werkte ik als bijbaan in een Kippie-winkel. Toen ik mijn studie had afgerond ben ik aan de slag gegaan als developer bij KRS. De website kippie.nl heb ik ontwikkeld!"

Wij groeien! Kom jij ons ondersteunen?

KRS bestaat uit twee franchiseformules: Kippie en Vissie. In totaal zijn er 58 winkels en een webshop. In Waddinxveen vind je ons distributiecentrum en ons hoofdkantoor. De organisatie groeit snel. Sluit jij je aan bij ons jonge en ambitieuze team?

krijgsman-retail-services-kantoor

  

We beantwoorden al jouw vragen:

Waar is het hoofdkantoor van KRS gevestigd?

Sinds 1,5 jaar is ons kantoor en DC verhuisd naar Waddinxveen. Het pand is in 2020 volledig nieuw en duurzaam gebouwd. Je vindt ons direct langs de A12. Erg centraal gelegen.

Het adres is: Piet Stuurmanweg 5, 2742 JX Waddinxveen.

Welke opleiding en/of werkervaring heb ik nodig voor deze functie?

Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau. Een specifieke diploma of studierichting is geen vereiste.

Wel is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst, en minimaal 4 jaar ervaring hebt als developer.

Uit hoe veel uur bestaat deze functie?

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Iedere dag heb je in totaal een uur pauze waarin je gezellig luncht en koffie drinkt met collega's!

Terug naar boven